Stiinta Numerelor

de Papus 

 

Papus Stiinta numerelor
CLICK pe Carte!

 

Autor: Papus
Traducător: George Scrima
Data apariției: 2011
Editura: Herald
Titlu original: La Science des Nombres
Pagini: 240
Limba: Română
Hârtie: 80g/m

 

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea

 

Descriere

Ştiinţa numerelor a fost alcătuită cu ajutorul documentelor reunite de autor, atins deja de o boală foarte gravă ce urma să curme o activitate întinsă pe mai mult de trei decenii.

Asumpţia centrală a cărţii este că numărul este o entitate ce ţine de planul spiritual.

Pentru a demonstra aceasta, autorul citează din autorităţile consacrate, Corneille-Agrippa, Eckartshausen, Eliphas Levi, Islas de Guaita şi alţii, apoi porneşte în a dezbate decada, rezervînd cîteva pagini pentru fiecare număr în parte.

Rezervă un capitol constituţiei numerelor, pentru a analiza apoi relaţia dintre ele şi muzică,popoare, şansă, sau date istorice.

Încheie cu latura secretă a numerologiei.

 

Papus
CLICK pe carte!

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici