Sa fii scriitor, sa-ti doresti sa devii autor publicat, sa vrei sa „dai lovitura” cu un bestseller… sunt dorinte normale atunci cand sangele iti clocoteste sub atingerea inspiratiei. Dar… vin si te intreb… ce faci pentru ca toate acestea sa devina realitate? Cu alte cuvinte… ai strategii si planuri pentru cartea ta?

Probabil ca ai citit deja invitatia ce ti-am facut-o cu ceva vreme in urma.

Si, cu siguranta, faci parte din una dintre cele trei categorii de scriitori.

1 – scriitorul care chiar doreste sa scrie o carte asa ca… si-a anuntat deja participarea la proiectul pe care-l vom derula impreuna in urmatoarele 3 luni. Grupul de suport pentru a scrie „impreuna” cartile ce vor sa vada lumina zilei… in viitorul foarte apropiat.

2 – scriitorul care doreste sa scrie o carte, are un plan clar si si-a construit deja strategia, asa ca… a ales sa scrie singur.

3 – scriitorul care cocheteaza cu ideea de a scrie o carte, nu are o strategie si nici vreun plan dar… nici chef sa-si suflece maneciloe ca sa scrie cartea dorita.

Ei bine, indiferent din care categorie faci parte, pentru astazi mi-am propus sa te „inspir” sa treci la actiune. Sa-ti faci planuri pentru cartea ta… asa ca… de inceput de an.

Este Acesta, Anul in care vei Scrie Cartea ta?

 

Planuri pentru cartea ta
Planuri pentru cartea ta

Este acesta anul in care pui mana, metaforic sau fizic, pe „stilou” si:

  • Iti inalti glasul sa scrii despre o cauza in care crezi?
  • Asterni in cuvinte experienta ta de o viata, astfel incat sa ajuti si pe altii sa sara peste obstacolele ce le apar in cale?
  • Vei incepe sa scrii cartea care „urla”, adanc in inima ta, sa fie scoasa la lumina zilei?

Daca raspunsul este DA, atunci… incepe acum!

Pur si simplu.

Are vreun sens sa tot astepti ca planetele sa se alinieze, perntru ca tu sa incepi sa scrii?

Ei bine, chiar si in acesc caz, am o veste buna pentru tine. Ne aflam in plina faza de Luna Noua. Ca atare… timp de doua saptamani vom avea luna in crestere si.. te anunt oficial ca… este o perioada absolut propice sa incepi un nou proiect.

Recent… am avut sansa de a discuta cu cativa dintre voi, referitor la dorinta arzatoare pe care o aveti de a scrie Acea carte. Si, am observat cateva trasaturi comune ale conversatiilor… desi am discutat separat, cu fiecare in parte. Ca atare… nu v-ati influentat intre voi.

Una dintre „problemele” cu care majoritatea celor cu care am discutat se confrunta este… faptul ca… vor sa scrie dar, nu reusesc sa se dumireasca… dintre toate cartile pe care le au in minte… CARE sa fie prima.

Culmea este ca… din clipa in care am facut anuntul inceperii proiectului si te-am  invitat sa te alaturi grupului pentru a scrie cartea ta… inclusiv prin creierul pe care-l am in dotare, au trecut o multime de ganduri si analize in legatura cu acelasi subiect. Cu alte cuvinte, nu esti singurul care, are idei si subiecte pentru mai multe carti.

Asa ca… am stat eu si am sucit subiectul pe toate partile. Si am gasit o solutie pe care ti-o pun la dispozitie, in cazul in care si tu te confrunti cu acelasi obstacol.

Indiferent ca faci parte din:

  • categoria scriitorilor care vor face parte din grupul pe care-l vom forma incepand cu luna urmatoare,
  • categoria scriitorilor care deja au planuri pentru cartea lor si vor s-o scrie singuri sau
  • categoria scriitorilor care doar cocheteaza cu ideea de a scrie o carte, fara sa faca nimic…

Ei bine, pana sa incepi sa faci planuri pentru cartea ta, astazi iti daruiesc ceva.

 

Modul in care poti decide care dintre viitoarele carti, pe care le ai simultan in minte si in inima, sa fie prima pe care o scrii.

Cum?

Prin intermediul meditatiei ghidate pe care ti-am pregatit-o.

O poti accesa AICI.

 

Meditatie Ghidata – Care Carte o Scrii Prima?

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici