Practica Spirituală

în diverse tradiții

 

Deja există studii în toată lumea care spun că meditația, rugăciunea sau introspecția, dincolo de aprofundarea unei căi spirituale, au efecte benefice imediate cu impact major asupra sănătății vieții noastre. Indiferent dacă ne referim la echilibrul fizic sau cel mental, ele și-au dovedit eficiența în mai multe circumstanțe: de la tratarea depresiei, reglarea tulburărilor de dispoziție și anxietății, reducerea stresului până la îmbunătățirea concentrării, a atenției și a calității generale a vieții.

Fie că ascultăm o meditație ghidată, sau spunem o rugăciune, cu cât vom practica mai mult, cu atât ne vom apropia de cine suntem cu adevărat.

Pentru că marile tradiții spirituale ne-au transmis deja aceste instrumentele care pot transforma profund felul în care ne înțelegem pe noi și pe cei din jurul nostru, te invităm să navigăm împreună prin diversitatea unor forme și practici precum, rugăciunea, meditația, yoga, contemplație sau exerciții de mindfulness prin prisma unei selecții de titluri, care beneficiază și de o reducere de 30% pe www.edituraherald.ro.

În perioada 4 – 11 august, vom învăța să cultivăm spiritualitatea în practica de zi cu zi, alături de practicieni de tradiții spirituale sau specialiști în tehnici actuale #CărțiDeschisePentruMințiDeschise.

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici