ANUNT

Muzeul Naţional al Literaturii Române (M.N.L.R.) va decerna în prima decadă a lunii decembrie, în cadrul unei festivități de gală, Premiile Muzeului Național al Literaturii Române, după cum urmează:

  • Premiul Perpessicius – pentru ediții critice
  • Premiul Șerban Cioculescu – pentru memorialistică și istorie literară
  • Premiul Petru Creția – pentru filologie clasică
  • Premiul Tudor Vianu – pentru teoria literaturii și a culturii
  • Premiul Alexandru Piru – pentru încurajarea tinerilor cercetători

Muzeul Naţional al Literaturii Române invită editurile interesate să trimită până la data de 15 noiembrie 2018 lucrările apărute în anul 2017, pe care le consideră reprezentative pentru cele cinci categorii, pentru ca acestea să intre în procesul de jurizare.

Volumele pot fi trimise pe adresa Muzeului Naţional al Literaturii Române: Bucureşti, Calea Griviței 64-66, sector 1, București, cu mențiunea „Pentru Premiile MNLR”.

Parteneri media: Radio România Cultural, RFI, TV City, Observator Cultural, Cultura, Contemporanul, AgenţiadeCarte.ro, publicația on-line IQool.

ATENTIE:

  • Accesul la toate evenimentele organizate de Primăria Municipiului București prin Muzeul Național al Literaturii Române este gratuit.
  • Atenție! Verificați necesitatea rezervării unui loc disponibil pentru evenimentele de tip proiecție de film, reprezentații, concerte.

Sursa: MNLR.ro

ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici