Raft pentru parinti cu -20%, la CARTURESTI.

„Copiii sunt ridicați la rangul de cititori pe carturesti.ro, începând cu cele mai fragede vârste.

Îi implicăm și pe părinți în povestea raftului dedicat lor, ba mai mult, le dedicam si lor o categorie în raft. Alături de cartea pentru copii, la noul raft găsiți și categoria de carte pentru părinți.

Cea mai interesantă rămâne însă cartea pentru copii, unde am împartit titlurile dedicate micilor cititori pe categorii de vârstă. Începând cu primele zile și până la 18 ani, titlurile sunt împărțite pe categorii de vârstă din 2 in 2 ani.

Pe lângă o structură mai clară, micul magazin de carte dedicat copiilor si parintilor are în perioada 4-14 mai și 20% reducere.”

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici