Esti parinte? Faci parte dintre acei parinti implicati carora… nu doar ca le pasa dar…chiar sunt interesati de dezvoltarea continua a lor si a copiilor? Editura Herald vine… iar… cu o surpriza pentru tine. O scoala speciala. La care, TU esti invitat.

 

Esti invitat la Scoala Parintilor Implicati.
Esti invitat la Scoala Parintilor Implicati.

Scoala Parintilor Implicati

 

În perioada 11-19 mai, Editura Herald te invită la Școala Părinților Implicați – o serie de ateliere dedicate strategiilor prin care părinții, cadrele didactice sau profesioniști din domeniul îngrijirii copiilor, pot gestiona mai bine relația cu copiii în această perioada dificilă, cu recomandări de cărți de parenting și educație, scrise de importanți experți în domeniu (Daniel J. Siegel, Alice Miller, Myla și Jon Kabat-Zinn, Aletha Solter, Naomi Aldort, Violet Oaklander, Michael Thompson s.a.)

Psihologi, psihoterapeuți, specialiști în educație, vor împărtăși zilnic repere practice, pornind de la teorii psihologice și concepte precum: parentaj conștient, mindfulness, terapie prin joc, disciplină cu dragoste și limite, psihologia traumei, teoria atașamentului, comunicare calmă, acceptare, autoacceptare, conectare, instrumente ce te vor ajuta să ai o înțelegere mai bună, mai plină de empatie și compasiune în familie. Rubrica Pastila de lectură va găzdui astfel, interviuri cu invitați precum, Otilia Mantelers, Sabina Strugariu, Domnica Petrovai, Marius Zamfir, Lila Vasilescu, Iulia Feordeanu, Gabriela Deniz și mulți alții.

Atelierele #ȘcoalaPărințilorImplicați vor fi disponibile zilnic de la ora 18:00, pe pagina de facebook a Editurii Herald, între 11 și 19 mai. În această perioadă, cititorii vor beneficia și de o selecție de titluri de parentaj, mindfulness, terapii aplicate în educatia copiilor, cărți care pot fi achiziționate cu o reducere de 30%.

 

Scoala parintilor implicati. Pentru tine. In interesul copilul tau.

 

Cauta in site si alte articole despre Editura Herald. Sau… aboneaza-te la newsletter pentru a le primi direct in casuta ta de email.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici