Scrierea caligrafica. Tehnici de caligrafie moderna si de scriere grafica

Scrierea caligrafica
CLICK pe carte daca doresti sa afli mai multe detalii. Eu am achizitionat-o deja 🙂

 

 

An aparitie: 2017

Autor: Gabri Joy Kirkendall, Laura Lavender, Julie Manwaring, Shauna Lynn Panczyszyn

Categoria: Diverse

Dimensiuni: C

Editie: Necartonata

Editura: LITERA

Format: 300×220 mm

Nr. pagini: 144

Traducator: Iuliana Ionescu

 

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea!

Descriere

 

Invata sa scrii de mana intr-o maniera creativa cu ajutorul acestei carti interactive, pline de modele ingenioase, exercitii artistice si proiecte cu instructiuni detaliate.

De la caligrafia moderna si scrisul decorativ la ilustratie si lucrari in creta, vei descoperi o varietate de modalitati de a transforma literele si cuvintele in adevarate opere de arta, pe care le poti folosi ca decoratiuni de cadouri sau chiar de interior.

In plus, vei invata sa creezi tablouri pe panza cu mesaje, sa confectionezi o tabla de scris, sa decorezi ceramica si chiar sa-ti digitalizezi operele de arta pentru a le printa.

Pe parcurs, vei gasi o multime de sfaturi inspirationale de la artisti, care te vor incuraja si te vor pregati in domeniul scrierii caligrafice, dar si numeroase pagini pe care vei putea exersa, astfel incat sa-ti dezvolti, pas cu pas, propriul stil.

Scrierea Caligrafica
CLICK pe carte daca doresti sa afli mai multe detalii. Eu am achizitionat-o deja 🙂

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici