Secretele mintii de milionar.

Stapanirea jocului interior al bogatiei

secretele mintii de milionar

Autor: Harv T. Eker
Editura: Curtea Veche

Limba : Romana
Data Publicarii : 2013
Editie : Brosata
Format : 20×13 cm
Numar pagini : 194
ISBN : 9786065885929

 

Click AICI pentru a cumpara cartea

 

 

 

DESCRIERE:

Principii de a razbate atunci cand esecul nu este o optiune!

Ati auzit de oameni care au explodat din punct de vedere financiar?

Ati observat ca unii oameni au gramezi de bani pe care, la un moment dat, le pierd sau ca au oportunitati excelente, dar se alege praful de ele?

Din exterior, pare ghinion, o conjuctura economica nefericita, un partener pagubos sau orice altceva.

Cu toate acestea, mecanismul intim este altul.

Prin intermediul metodelor lui Harv Eker, veti reusi sa inlocuiti tiparele de gandire neproductive cu fise mentale ale bogatiei, astfel incat sa ganditi si sa aveti rezultate asa cum o fac cei bogati.

De asemenea, veti invata strategii practice, prezentate pas cu pas, de crestere a veniturilor si de consolidare a averii.

cumpara cartea

ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici