Servicii pentru tine

In curand... Lucreaza cu mine 1 la 1!
Si.. pana vin cu detalii despre acest serviciu pe care ti-l voi pune la dispozitie... sa vorbim putin despre TINE si Cartea TA.

Despre TINE si Cartea TA..
Daca esti un cititor pasionat si… simti ca ai o carte nascuta in inima ta dar… nu ai incredere in tine si, in plus, crezi ca nu ai timp pentru a asterne cuvintele pe “hartie”, te invit sa te inscrii la CURSUL GRATUIT… Cum sa scrii Prima TA Carte, cand nu ai timp si nici incredere in tine pe care l-am pregatit pentru tine, din dorinta de a-mi aduce si eu aportul la o lume mai buna… mai fericita.

Calea catre Carte este Locul in care absolut toti cei pasionati de carti sunt Acasa! Indiferent ca se numesc cititori, scriitori sau autori.

Salut! Sunt Mirela-Carmen
si
Misiunea mea este sa TE CONDUC PE CALEA DE LA CITITOR LA SCRIITOR.

Ce ai tu de facut? Ei bine… sa te relaxezi si sa vizitezi paginile si articolele care iti pot aduce beneficii… pe termen scurt sau lung. Iar daca vrei sa scrii o carte… poti sa te inscrii la cursul gratuit. In plus, de 3-4 ori pe an ai sansa sa participi la cursurile mult mai avansate pe care le organizez. Daca vrei sa fii la curent cu noutatile… nu uita sa te abonezi la newsletter!