„Interviul nostru a ajuns la final. Cum pot afla cititorii mai multe despre tine? Cum poti fi contactata daca cineva doreste sa apeleze la serviciile pe care voi le oferiti scriitorilor si blogerilor? Ce sfaturi pentru scriitorii aspiranti si pentru cititorii nostri ai?”

Intrebarea face parte din interviul realizat si postat in premiera de Elika Baran, in rubrica Interviuri Necoventionale.
Interviu neconventional cu scriitoarea M.C.Simon – partea a 11-a si a 12-a

shanti spirit simbol 2La final de interviu tin sa multumesc tuturor cititorilor pentru rabdarea cu care au asteptat fiecare raspuns; si in special pentru minunatul feedback primit.

Iti multumesc si tie, Elika, pentru oportunitatea oferita.

Recunosc ca… la inceput m-a mirat numele categoriei “Interviuri neconventionale”. Dar… pe parcursul acestui interviu am inteles de ce ai ales astfel.

Esti una din putinele persoane care, chiar stiu sa conduca un interviu… interesant; atat pentru intervievat cat si (imi place sa cred) pentru cititor.

Cu mare drag raspund la toate mesajele primite.

Oricine doreste sa ma contacteze, o poate face prin intermediul urmatoarelor site-uri:

Calea catre Carte (romana)

Shanti-Spirit (romana)

Cabala Pentru Toti (romana)

Writers Pay It Forward (engleza)

Feng Shui for Writers (engleza)

MC Simon Writes (engleza)

Video Biz Promo (engleza)

Frecventa cu care postez este, de regula, zilnica (romana) / saptamanala (engleza). De aceea recomand tuturor celor interesati sa se inscrie la newsletter-ele aferente domeniului de interes, pentru primirea noutatilor si ofertelor pe care le derulam.

sfaturi pentru scriitorii aspirantiSfaturi pentru Scriitorii Aspiranti

 

Cu mult timp in urma, Confucius a spus: “Nu ai cum sa deschizi o carte fara sa inveti ceva din ea”.

Permiteti-mi sa-l parafrazez si sa spun ca nu ai cum sa scrii o carte fara ca cineva sa aiba ceva de invatat din ea.

In fiecare dintre noi sta ascunsa o carte; o carte care doreste sa vada lumina zilei… pentru ca doar vazand-o, poate sa-si aduca contributia la transformarea lumii in care traim intr-o lume mai buna si mai frumoasa.

Atata timp cat scrieti din toata inima voastra, cartea va deveni o comoara… cel putin pentru o parte din aceasta omenire.

Sfatul meu este sa va deschideti inima si sa puneti in cuvinte sentimentele, experientele, tot ce credeti ca ar putea ajuta cel putin un potential cititor.

Daca va temeti ca nu stiti a scrie… sfatul meu este sa dati teama deoparte.

Sa scrii… inseamna sa-ti pui “inima” in cuvinte.

Pentru restul detaliilor… exista editori.

Daca vreodata simtiti ca aveti nevoie de o incurajare… nu ezitati sa imi scrieti.

Cu siguranta vom gasi impreuna o vorba buna si chiar solutie.

shanti spirit simbol 2Intrebarea face parte din interviul realizat si postat in premiera de Elika Baran, in rubrica Interviuri Necoventionale.
Interviu neconventional cu scriitoarea M.C.Simon – partea a 11-a si a 12-a

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

20 COMENTARII

    • Din cate am observat… sunt unele persoane, in care stau ascunse mai multe carti. Din pacate pentru potentialii cititori, acestia aleg sa le tina asa… pana in ziua in care decizia nu le mai apartine.

  1. Multumim pentru sfaturi! Sunt atat de accesibile si atat de frumos prezentate incat parca imi dau un imbold in plus sa ma apuc de treaba. De ceva vreme tot am o idee minunata pentru o carte ce mi-ar placea sa o scriu, dar tot imi pun piedici singura.

    • Oana!!!!! ce mai astepti? Ia tocul in mana si scrie… sau… apasa cu incredere pe tastatura calculatorului. Daca ma anunti cand incepi… o sa-ti fac galerie! Succes! 🙂

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici