Trezirea, Ghid pentru o spiritualitate fara religie – O Carte pe Zi

0
530

Trezirea, Ghid Pentru O Spiritualitate Fara Religie 

de Sam Harris

Spiritualitate fara religie
CLICK pe imagine

 

 

An aparitie: 2015
Autor: Sam Harris
Editia: Policromie, carton laminat
Editura: HERALD
Format: 13 x 20 cm
Nr. pagini: 304

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea

 

 

Descriere

Cei care vor spiritualitate fara religie vor gasi in noua carte a lui Sam Harris un ghid desavarsit pentru meditatie ca practica spirituala rationala informata de neurostiinta si psihologie.

Scrisa de neurosavantul si renumitul autor de bestselleruri New York Times, Sam Harris, Trezirea se adreseaza celor care nu urmeaza nici o religie, dar care banuiesc ca Isus, Buddha, Laozi, Rumi si alti sfinti si intelepti din istorie nu au avut cum sa fie cu totii epileptici, schizofrenici sau sarlatani.

Pe parcursul cartii, Harris argumenteaza ca in experientele unor astfel de contemplativi pot fi gasite adevaruri importante – si ca astfel intelegerea realitatii presupune mai multe lucruri decat admit in general stiinta si cultura seculara.

Trezirea este in parte jurnalul unei cautari si in parte o explorare a fundamentelor stiintifice ale spiritualitatii.

Nici o alta carte nu asociaza mai bine intelepciunea contemplativa cu stiinta moderna si nici un alt autor in afara de Harris – om de stiinta, filosof si renumit sceptic – nu ar fi putut sa o scrie.

Ghid pentru o spiritualitate fara religie
CLICK pe Carte!
ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.