💥🎄🎅Craciun Fericit!!!🎅🎄💥 
Mosu’ sa iti aduca inspiratie, succes, sanatate si muuuuuuuuuulte carti in Anul ce vine!!!

Bine te-am găsit în pragul Sărbătorilor de Iarnă! 🎅

 

Cu două zile în urmă, ți-am făcut o promisiune. Îți spuneam că pregătesc pentru tine o SURPRIZĂ și… că o vei găsi astăzi sub bradul virtual 🎄. Aceasta surpriză este DOAR pentru tine și toți prietenii noștri care au participat la cursul gratuit Calea Către Carte – Cum să Scrii o Carte când nu ai Timp și nici Încredere în Tine.

DA! Această surpriză nu este pentru toată lumea.

De ce?

  • În primul rând, deoarece consider că suntem deja prieteni.
  • În al doilea rând, deoarece în câteva ore vine Moș Crăciun și toți copiii care au fost cuminți pe parcursul anului trebuiesc recompensați. Știu că ai fost cuminte și… mai știu… că ai un vis. Visul de a scrie o carte.
  • În al treilea rând, știu că, din variate motive, nu ai putut să te inscrii la nici una dintre editiile cursului Cum să Scrii o Carte Nonfiction de Impact în doar 3 luni.

Așa că… după ce am întors pe toate părțile situația, după analize si concluzii serioase… ce m-am gândit eu? Să îți ușurez Calea către Cartea TA.

Și, pentru aceasta, îți fac o ofertă ce nu se va mai repeta. Mai mult… este valabila doar în Prima și a Doua Zi de Crăciun. După care… o vei mai putea accesa doar până în Ultima Zi a acestui An, dar în cu totul alte conditii.

Dacă vrei ca 2020 să te găsească pregătit pentru a scrie o carte nonfiction de impact… citește mai departe!

 

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici