Surprize pentru Cartepedieni!!!

Editura Arthur
CLICK pe imagine!

Surprize pentru cartepedieni!!!!

 

Click pe imagine
CLICK AICI!

 

SURPRIZA 1 – se lanseaza noua colecție Țineți minte 3 cuvinte – coasterele Cartepedia dedicate lecturii și lucrurilor plăcute care ne fac viața mai frumoasă.

Începând de azi, 22.08.2018, vor fi trimise CADOU în colet la orice comandă, indiferent de valoarea acesteia!

LINK direct pentru Surpriza 1 🙂

 

SURPRIZA 2 – Cartepedia oferă cadou pentru acest sfârșit de vară book troler-ul ideal pentru cele mai frumoase cărți ale copilăriei.

Comandă până pe 30 septembrie cărți în valoare de min. 150 lei de la editura Arthur și primești troler-ul pentru călătoriile în fascinanta lume a cărților!

LINK direct pentru Surpriza 2🙂

Carti - Editura Arthur - Surprize pentru Cartepedieni
CLICK pe imagine pentru a vedea toate cartile!

 

Cartepedia

Este formata dintr-o echipă de oameni de carte și librari, dar mai ales de cititori ca și tine, care au pus pe picioare un lanţ de librării în marile orașe ale ţării.

Mesajul Cartepedia pentru cartepedieni

De mai mulţi ani de zile, suntem atenţi la nevoile, părerile și nemulţumirile cititorilor noștri, adaptându-ne și crescând alături de ei.

De-aici și dorinţa de-a le oferi, în iureșul unei existenţe în care cărţile nu-și mai găsesc niciunde locul potrivit, un ghid, o călăuză care să-i ajute să descopere drumul de ieșire din labirintul opţiunilor de lectură contemporane.

Noi nu vrem doar să vindem cărţi, mai important ni se pare să construim o comunitate bazată pe valori recunoscute, pe experienţa profesioniștilor recrutaţi de noi și pe contribuţiile, sperăm cât mai numeroase, ale cititorilor noștri.

În acest sens, „pedia”, din Cartepedia, nu e doar un sufix, e dezideratul nostru de a-ţi oferi expertiza câștigată în timp de librarii noștri, de a ne „forma” (de la grecescul paideia) alături de tine, savurând cele mai bune cărţi și aflând totul despre destinul și tribulaţiile celor care le-au scris.

Librarii noștri sunt întotdeauna pe site, și-ţi stau la dispoziţie cu recenzii la cele mai noi apariţii, recomandări pentru cele mai diverse ocazii și topuri care să-ţi redefinească priorităţile de lectură.

Te invităm să întorci pagina alături de noi!

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici