Terapia Teta: Boli si afectiuni – O Carte pe Zi

0
395

Terapia Teta: Boli si afectiuni
de Vianna Stibal

Terapia Tetha
CLICK pe carte

 

An aparitie: 2013
Autor: Vianna Stibal
Categoria: Minte Corp
Dimensiuni: B
Editie: Necartonata
Editura: ADEVAR DIVIN
Format: 200X130
Nr. pagini: 576

CLICK AICI pentru a cumpara cartea

 

 

DESCRIERE

Acest ghid al vindecarii pe cale intuitiva a bolilor si afectiunilor insoteste cartile Theta Healing si Metoda avansata de Terapie Teta, in care a fost prezentata aceasta metoda terapeutica uimitoare si aplicatiile ei.

Instrument de referinta perfect pentru cei deja familiarizati cu procesele pas cu pas ale Terapiei Teta, Terapia Teta – Boli si afectiuni descrie amanuntit toate programele, convingerile, perspectiva intuitiva, remediile si suplimentele pe care le recomanda Vianna pentru diferite boli si afectiuni, bazate pe experienta acumulata in peste 47.000 de sedinte terapeutice in care a vindecat pe cale psihica numerosi clienti.

Scrisa in format alfabetic pentru o referinta rapida, aceasta carte descrie o lista extinsa de boli si afectiuni, pentru care recomanda o cale revolutionara de vindecare.

Pornind de la noile dovezi stiintifice care atesta ca emotiile negative contribuie la aparitia bolilor si de la convingerea din ce in ce mai larg acceptata ca emotiile, sentimentele si puterea gandului au un efect direct asupra starii de sanatate, din ce in ce mai multi oameni realizeaza la ora actuala ca influenta mintii asupra corpului poate juca un rol decisiv in crearea unei stari de sanatate perfecte.

Cartea de fata isi aduce o contributie importanta la raspandirea noii paradigme in universul terapeutic si poate reprezenta un miracol autentic in viata ta.

CLICK pe carte

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.