(TOP 14 Carturesti: cele mai Vandute Carti NEMIRA la Bookfest)

Toata lumea a auzit de Top 10. Fiecare concurs, fiecare site, fiecare fir de iarba ce misca pe planeta asta… toata lumea are, evident, un top 10.
Insa… Carturesti este Carturesti si nu il poti „limita” la toata lumea.

„De 17 ani, Cărturești redefinește așteptările pe care le avem de la o librărie. Dacă Borges avea dreptate, și Paradisul este o mare bibliotecă, noi încercăm să o aducem la picioarele cititorilor din România. De aceea, o vizită în oricare dintre librăriile Cărtureşti este o experienţă în sine. Pe lângă o selecție foarte bogată de cărţi, muzici şi filme de artă, Cărturești vă așteaptă de fiecare dată cu ceaiuri aromate, cu muzică în surdină sau cu lansări de carte şi expoziții ale unor artiști apreciați. Şi dacă se vorbeşte atât de mult despre librăriile Cărtureşti, asta se întâmplă pentru că aici găsiţi întotdeauna mai mult decât cărţi.”

In acest an, la numai doua zile dupa terminarea cu succes a Bookfest 2018, carturesti ne aduce in atentie un interesant…

TOP 14 Carturesti: cele mai Vandute Carti NEMIRA

1 – Copiii timpului Adrian Tchaikovsky
2 – Adunarea umbrelor V. E. Schwab
3 – IT Stephen King
4 – Ready Player One Ernest Cline
5 – Gregor si Profetia despre Napasta Suzanne Collins
6 – Barbatul care n-a mai sunat Rosie Walsh
7 – Singura poveste Julian Barnes
8 – Printul Spinilor Mark Lawrence
9 – Decebal si un solomonar misterios Simona Antonescu, Alexia Udriste
10 – Ani-lumina Brian Clegg
11 – Jurnal necenzurat Vaslav Nijinski
12 – Charles Darwin, o revolutie Annabelle Kremer, Francois Olislaeger
13 – Bella, iepurasul Lily Small
14 – Matei, campion la fotbal Brigitte Weninger, Eve Tharlet

 

„Citeşte! Numai citind mereu, creierul tău va deveni un laborator nesfârşit de idei şi imaginaţii.”~ Mihai Eminescu

Iti doresc lectura placuta!

ABONARE

Doresti sa primesti direct in inbox ultimele articole postate, fara sa mai pierzi timp ca sa le cauti? Aboneaza-te la Newsletter! Carti, noutati editoriale, sfaturi pentru cititori si scriitori, promotii limitate… toate sunt menite sa iti infrumuseteze viata.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici