Top Bestsellers cu 25% reducere

Pregătește-te pentru vacanță cu o colecție de lecturi care te vor inspira, fie că îți dorești să te dezvolți pe plan personal sau profesional, să acumulezi diverse cunoștințe sau să afli poveștile de viață ale unor personalități din istorie!

Editura Herald îți propune Topul celor mai vândute cărți, o selecție de titluri care vor beneficia în perioada 7-19 iulie de o reducere de 25%!

În cadrul campaniei, vom vorbi pe pagina de facebook a editurii Herald despre bestsellerele care sunt de un real interes pentru cititorii noștri, alături de specialiști (traducatori, psihologi, psihoterapeuti, coach, specialiști în tradiții spirituale).

Vă invităm să dezbatem împreună subiecte din zona științei, psihoterapiei, spiritualității, parentaj, neuroștiință, autobiografii celebre, prin intermediul unor titluri precum: „Originea speciilor„, „Cartea lui Enoh„, „Oceanul Sufletului„, „Muntele tacerii„, „Drama copilului interior„, sau „Coranul„.

www.edituraherald.ro

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici