Trauma – obstacol sau oportunitate? [Eveniment Herald]

Trauma are loc
Trauma are loc in interiorul tau

Trauma

obstacol sau oportunitate?

 

Trauma nu este ceea ce se petrece în afara ta, ci ceea ce se petrece în interiorul tău, drept rezultat la ceea ce se întâmplă în afară.” (Gabor Maté)

 

Acum e momentul să te întrebi 𝗧𝗨, ce se întâmplă în interiorul tău, ca reacție la vremurile prin care trecem, și mai mult decât atât, ce să faci cu ceea ce vei descoperi acolo? Te lași copleșit de ceea ce simți, sau abordezi perspectiva ca o 𝗼𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 pe care viața o oferă pentru vindecare, creștere și evoluție personală?

 

E simplu în teorie, dar când ești în iureșul emoțiilor de pierdere a celor dragi, de anxietate, de îngrădire a libertății, de frică pentru sănătatea ta și a celor dragi ție, de stres, burnout, pare că ești singur în lupta asta. Ne naștem cu capacitatea de adaptare la situații noi și dezvoltăm anumite mecanisme de apărare. Cu un pic de sprijin putem să credem în noi și în potențialul nostru de auto-reglare și auto-vindecare psiho-emoțională.

 

În perioada 15 – 25 octombrie, Editura Herald ne invită pe canalele Facebook sau Youtube, alături de invitații noștri, psihologi, psihoterapeuți, specialiști în traumă, să vorbim despre conștientizare și efectele traumei, frici și dependențe, cum să facem față suferinței și stresului provocate de traumă, și cum anume putem transforma acest proces, în așa fel încât să dăm mai mult sens vieții noastre. O selecție de titluri care ne ajută să înțelegem și să depășim momentele dificile din viața noastră, vor beneficia de o reducere de 25% pe www.edituraherald.ro.

 

Trauma – obstacol sau oportunitate?

 

Gasesti Reduceri la cartile Editurii Herald, AICI.

Te invitam sa vizitezi si categoria RAFTUL CU CARTI.

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici