Între 𝟏𝟎 – 𝟐𝟐 𝐦𝐚𝐢, Editura Herald ne invită să vorbim despre învățătura și practica Dzogchen transmisă de Maestrul Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche – o înțelepciune care la dezvoltarea capacității de autocunoaștere, la armonizarea și îmbunătățirea sănătății fizice și mintale, și la dobândirea unei stări generale de bine.

În această perioadă cărțile menite să deschidă afinitățile tuturor celor interesați de cunoașterea și abordarea practică a caii transmise de maestrul Namkhai Norbu, vor beneficia de un 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝟑𝟎% pe www.edituraherald.ro.

 

Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche
Practica și învățăturile Dzogchen

Considerată calea cea mai înalta și imediată către progresul spiritual, tradiția tibetană 𝑫𝒛𝒐𝒈𝒄𝒉𝒆𝒏 sau „Marea Perfecțiune” este un sistem de cunoaștere interioară care se adresează tuturor. Această cale implică practică spre conștientizarea de sine, pentru atingerea unei cunoașteri profunde a sinelui și a existenței esențiale, prin diversele experiențe ale vieții cotidiene.

 

Cu sprijinul Merigar East, între 𝟏𝟎 – 𝟐𝟐 𝐦𝐚𝐢 vom vorbi despre învățătura și practica Dzogchen transmisă de Maestrul Chögyal Namkhai Norbu Rinpoche – o înțelepciune care conduce atât la înțelegerea și trăirea experienței Stării Naturale (𝑹𝒊𝒈𝒑𝒂), dar și la dezvoltarea capacității de autocunoaștere, la armonizarea și îmbunătățirea sănătății fizice și mintale, și la dobândirea unei stări generale de bine.

 

În această perioadă cărțile menite să deschidă afinitățile tuturor celor interesați de cunoașterea și abordarea practică a caii transmise de maestrul Namkhai Norbu, vor beneficia de un 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐞 𝟑𝟎% pe www.edituraherald.ro.

 

About Mirela-Carmen Stancu

Scriitor, traducător de cărți, inginer, project-manager, content marketing strategist, blogger, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.
În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață din a ajuta (in masura posibilitatilor) pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Visit My Website
View All Posts

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici